Magamról

Gimnáziumi tanulmányaim után a Budapesti Tanítóképző Főiskola óvónői szakán végeztem. Tizenhét szeretetteli évet töltöttem 3-6 éves gyermekekkel. Érdeklődésem egyre inkább az egészségesebb élet megélésének lehetősége felé terelődött. Egészségügyi problémáimat a hagyományos nyugati orvoslás nem oldotta meg, ezért a természetes gyógymódokhoz fordultam. Húsz évvel ezelőtt, amikor a homeopátiáról először hallottam, hazánkban élő külföldi - a keleti orvoslást művelő - gyógyítókhoz jártunk. Gyermekeimnek a homeopátiás szereket Bécsből, futárszolgálattal hozattuk. Lenyűgözött az akkor számomra még titokzatosan működő, ám rendkívül hatásos gyógymód. Egyre több érdeklődést és figyelmet kaptak életemben az alternatív gyógymódok.

Időközben óvónői pályafutásomat befejeztem, de a gyerekekkel való kapcsolatom nem halványult el. Kozmetikusnak tanultam, ahol is a természetgyógyászathoz fűződő erős affinitásom kiváló alapnak bizonyult. Világossá vált számomra, hogy munkám akkor lesz igazán eredményes, ha a "bőrzsákon" belül teszek először "rendet" testi, lelki vonatkozásban. Ami a felszínen látszik, az már következmény. A sok évvel ezelőtti érdeklődésemből elhivatottság és folytonos tanulás következett, ami a mai napig tart, s ma már tudom, hogy életem végéig fog tartani.

Tevékenységem rendkívül színes, változatos körben mozog. Örömömre szolgál, hogy hathatós segítséget tudok nyújtani a különféle problémákra, klienseim, vendégeim életminőségének magasabb szintre emelésében. Munkámat az alázat és tisztelet hatja át. Senkit nem akarok meggyőzni, befolyásolni saját hitrendszeremmel, senkinek, nem tudnom megmondani a tuti megoldást.

Akinél a probléma, annál a megoldás! Rajtunk múlik a választás, mert igen is, mindig VAN VÁLASZTÁSUNK!


 
Pagerank ellenőrzés
  websas.hu

Minden jog fenntartva - www.biokozmetika.hu - sitemap

weboldalkészítés, webdesign
webhosting és domain regisztráció