Kineziológia

"A dolgok se nem jók, se nem rosszak, a gondolat teszi őket azzá." - Shakespeare

A kineziológia a pedagógia, a pszichológia és az orvostudomány határtudománya, mely holisztikus módon nyújt segítséget az életminőségén változtatni akaró személynek.

Életünk hajnalán, már az anyaméhben ért hatások, majd később a születés körülményei és az azt követő életszakaszainkban kihívásokkal találjuk magunkat szemben, melyek igencsak próbára teszik alkalmazkodó- és tűrőképességünket, megoldási stratégiáinkat. Ezeket a kihívásokat így, vagy úgy megoldjuk, de sok esetben stressz kapcsolódik a történésekhez. Testünk azonnal jegyzi és tárolja sejtmemória szinten a megoldást, és a következő, hasonló szituációban kész cselekvésminta áll rendelkezésére. Ha stressz kapcsolódik az eseményhez, egy neurológiai blokk jön létre, ami gátol bennünket az áhított cselekvésben.

Mi is az az izomtesztelés?
Az izomtesztelés azon alapul, hogy a pozitív ingerek erősítik, a negatív ingerek pedig gyengítik a testünket, ami érzékelhető izomreakciókkal jár. Az izomra érintéssel enyhe nyomást fejtünk ki, aminek az izom vagy ellenáll "tart", vagy enged és "elgyengül".

Miért fontos ez számunkra?
Az izomtesztelés technikája nyújt segítséget a kineziológusnak, hogy feltárja a blokkolódás eredetét.

A tudatalattinkban őrzött múltbéli traumák, az agyban tárolt negatív, kellemetlen információk, neurológiai blokk formájában jelennek meg. Jelenlegi cselekedeteinket befolyásolja a tudatalattinkban őrzött viselkedési minta, vagyis nem a jelenbeli tudatosságunkkal oldjuk meg a problémáinkat, hanem a sok éve őrzött minták alapján. Az oldás folyamán felismerjük, hogy miért reagálunk úgy, a megszokott módon annak ellenére, hogy nem is úgy akarjuk. Megszabadulhatunk kiépült blokkjainktól, amik gátoltak eddigi tevékenységeinkben, amik testi és lelki bajokhoz is vezethetnek. A megfelelő technikával, korrekciós gyakorlatokkal oldjuk a blokkot gyengéden, de gyorsan és hatékonyan.

A kineziológiai stresszoldás során lehetőségünk nyílik, hogy téves programjainkat felismerjük és átalakítsuk - a negatív érzelmi stresszt eltávolítva az eseményről - a múltbéli stresszt okozó élményeket feloldjuk, hogy az új mostani énünknek megfelelő változásokat tudjuk létrehozni. A kliens az oldás alatt mindvégig éber tudatállapotban van. Munkánk és módszerünk lényege: ösztönözni a hozzánk fordulókat, hogy egyéni és egyedi válaszaikat találjuk meg. Javasolt gyakorlatainkkal a mindenkiben működő öngyógyító reflex feléledését tesszük lehetővé, mely testi, lelki, szellemi erőnlétüket növeli, ezáltal változik meg az életminőségük.

A kezelések hatékony segítséget nyújtanak:

 • stressz, feszültségek
 • tanulási nehézségek
 • továbbtanulási, munkahelyi problémák
 • fizikai, lelki traumák
 • kapcsolati nehézségek
 • allergiák
 • pánikbetegség
 • depresszió
 • önértékelési problémák
 • kamaszkori nehézségek
 • krízishelyzetek feldolgozása (szülés, válás, haláleset, baleset) stb. leküzdése terén.

Mindenki olyan életet él, amit megteremt magának.

Ne hagyja, hogy a múlt félelmei, berögzött sémái vezéreljék mindennapjait!

Merjen változtatni!

Higgyen önmagában!


 
Pagerank ellenőrzés
  websas.hu

Minden jog fenntartva - www.biokozmetika.hu - sitemap

weboldalkészítés, webdesign
webhosting és domain regisztráció