Gyógykozmetika

Az arcbőr jelen állapotát szabad szemmel, valamint nagyítóval, szükség esetén mikrokamerával vizsgálom meg. Az arcbőr sok mindent elárul egészségi állapotunkról, étkezési-, életviteli szokásainkról.

Már az első benyomásom diagnosztikus értékű, ekkor a bőr színeit, fényléseit figyelem. Közelről szemrevételezem az apróbb "hibákat", valamint tapintással a bőr textúráját.

Mitől más az én módszerem?
Munkám szerves részét képezi - a vizuális diagnosztika mellett - a kliens figyelmes, empatikus meghallgatása. Nagy hangsúlyt fektetek az ok-okozati összefüggések feltárására. A diagnózis felállítása után a "kérdve-kifejtő" beszélgetésben útmutatást adok a probléma megoldására az életvitel, táplálkozás vonatkozásában. Súlyosabb esetekben belsőleg is javasolok olyan készítményt, melynek hiánya kellemetlen bőrproblémákat okozhat pl. millium (ismert nevén gríz). Nyomós oka ill. bizonyos ásványi anyag hiánya lehet a pigmentációs zavaroknak, a pattanásos, mitesszeres bőrnek, a táskás szemeknek, de a töredezett körmöknek és hajvégeknek is. A belsőleg szükséges szerek mellett fontos a speciális bőrproblémát megillető külső készítmények használata is.

Nem okozok fájdalmat, nem tisztítok gyulladt bőrt! Kezelésre csak akkor kerül sor, amikor már megszelídült a bőr, a gyulladás lecsengett.

Előszeretettel használom az AHA (alpha-hydroxi-acid) gyümölcssavas hámlasztást. Nincs még egy ilyen természetes, bőrbarát, biztonságos, hatásos és kíméletes hámlasztási mód a kozmetika világában.

Ilcsi néni alkotta meg ezt a csodálatos, gyógyító, szépítő eljárást. Az elsők között ismerhettem- és tapasztalhattam meg az Ilcsi Oktató Stúdióban az AHÁ-s hatást, ami azóta is alappillére munkámnak. Hatékony segítséget nyújtok a

  • zsír- és vízhiányos
  • érzékeny, gyulladásra, rozáceára, allergiára hajlamos
  • gennyes, pattanásos
  • szeboreás
  • hervadó, öregedő bőrök kezelésében.

15 éve használom a professzionális Ilcsi natúrkozmetikumokat, alkalmazásuk során soha, senkinek nem okoztak mellékhatást. (lásd www.ilcsi.com)

Örömmel fogadom a rendkívül problémás eseteket is!

Tudok Önnek segíteni!


 
Pagerank ellenőrzés
  websas.hu

Minden jog fenntartva - www.biokozmetika.hu - sitemap

weboldalkészítés, webdesign
webhosting és domain regisztráció